На кордоні в Закарпатті виявили мікроавтобус, викрадений в Італії

На кордоні в Закарпатті виявили мікроавтобус, викрадений в Італії
Мікроавтобусмарки «Mercedes-Benz» з підробленим VIN-кодом затримали сьогодні вночі на кордоні зі Словаччиною.

 

Під час здійснення прикордонного контролю транспортного засобу, що прибув у пункт пропуску «Ужгород» на в'їзд в Україну, у правоохоронців виникли сумніви щодо законності його ввезення. Отож, прикордонники ініціювали поглиблену перевірку автомобіля, у ході якої їхні підозри підтвердилися. Виявилося, що VIN-код мікроавтобуса замінили незаконним шляхом. Зверху на оригінальний ідентифікаційний номер було накладено саморобну табличку з іншим.

Під час перевірки даних за номером кузова, який виявили під накладною пластиною,було встановлено, що мікроавтобус перебуває в обліках розшукуваних у базі даних «Інтерпол». Його викрали наприкінці минулого року в Італії.

За даним фактом прикордонники надіслали повідомлення співробітникам Нацполіції про виявлення правопорушення, передбаченого ст.290 ККУ "Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу". Після завершення відповідних процесуальних заходів мікроавтобус передали транспортний засіб представникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів