Двоє дітей опинилися у лікарні: подробиці вчорашньої ДТП на Мукачівщині (ФОТО)

Двоє дітей опинилися у лікарні: подробиці вчорашньої ДТП на Мукачівщині (ФОТО)
На автодорозі Мукачево-Рогатин, у межах села Верхній Коропець, трапилась автопригода за участі чотирьох автомобілів. У результаті зіткнення постраждало четверо жителів області, серед яких - 1-річна дівчинка та 8-річний хлопчик. За фактом аварії розпочато слідство.

 

Вчора, 21 січня,  близько 14.30, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Верхній Коропець Мукачівського району. 

На місці автопригоди поліцейські слідчо-оперативної групи, експерти районного відділення поліції Мукачівщини попередньо встановили обставини пригоди. За попередньою  інформацією, водій «Toyota Avensis»,  рухаючись  у напрямку м.Мукачева,  не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «Ford Focus». Після чого водій «Toyota» продовжив рух і допустив зіткнення з автомобілями «Skoda» та «Mercedes-Benz Vito»,  які рухались у напрямку міста Іршава. У результаті удару, автівку «Skoda» викинуло за межі проїжджої частини. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав 58-річний мукачівець, пасажир авто марки "Toyota Avensis". 56-річний водій і двоє пасажирів-дітей «Mercedes-Benz Vito», мешканці Тячівщини, також доставлені до медичних закладів міста. 1-річна дівчинка та 8-літній  хлопчик перебувають на лікуванні у обласній дитячій лікарні. 

За фактом автопригоди слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде встановлено обставини та причини дорожньо-транспортної  пригоди.

ГУНП у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів