На перехресті Заньковецької та Грушевського в Ужгороді розглядають варіант облаштування транспортного кола

На перехресті Заньковецької та Грушевського в Ужгороді розглядають варіант облаштування транспортного кола
Напередодні в Ужгородській міській раді засідала комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту. Приймали рішення по облаштуванню транспортного кола, залученні перевізників на маршрут №4, вносили зміни у рух маршруту №7 та скасували попереднє рішення щодо облаштування парковки на вулиці Гойди.

 

Облаштування транспортного кола в Ужгороді на перехресті вулиць Марії Заньковецької та Михайла Грушевського за зверненням депутата міськради, директора КП «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталія Готри розглянули напередодні на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді. Департаменту міського господарства доручили розглянути можливість внести коригування щодо облаштування такого кільця до проєкту капітального ремонту вулиці Михайла Грушевського.

На засіданні комісії, розглянувши інші звернення, також доручили відділу транспорту залучити приватних перевізників для перевезення пасажирів у мікрорайон Червениця – на автобусному маршруті №4.

В автобусний маршрут №7 внесуть зміни – під час руху з вулиці Івана Котляревського в центр Ужгорода він проходитиме вулицею Івана Сільвая для перевезення учнів школи №20 – Ліцею «Лідер». Біля школи департамент міського господарства має встановити дорожній знак «Автобусна зупинка».

Члени комісії також скасували одне зі своїх попередніх рішень – про облаштування автопарковки у дворі будинку № 28 на вулиці Юрія Гойди, оскільки більшість мешканців багатоповерхівки з цим не погодилися.

Кілька питань члени комісії відклали на додатковий розгляд із виїздом на місце:

  • встановлення обмежувачів руху вздовж пішохідної доріжки на вулиці Приладобудівників;
  • облаштування автобусної зупинки біля супермаркету “АТБ” на вулиці Юрія Гагаріна;
  • паркувальних місць на вул. Капушанській, 24 для людей з інвалідністю;
  • змін до організації дорожнього руху вулицею Минайською.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів