Трагічна звістка: на 51-році життя не стало легенди закарпатського футболу - Олександра Когутича

Трагічна звістка: на 51-році життя не стало легенди закарпатського футболу - Олександра Когутича
Про смерть футболіста та тренера повідомили на сайті Асоціації футболу Закарпаття.

 

Народився в селі Ракошино Закарпатської області. Футбольну кар'єру розпочав 1988 році в аматорському клубі «Іскра» (Буськ), наступного року захищав кольори аматорського колективу СА (Львів). У 1990 році перейшов до ужгородського «Закарпаття» з Другої ліги СРСР.

Відіграв у команді два сезони. У 1991 році виїхав до сусідньої Угорщини, де грав за нижчоліговий клуб «Кишлета» з однойменного села на сході країни.

У 1992 році повернувся до України, де взяв участь у першому розіграші чемпіонату серед команд Першої ліги. Дебютував за ужгородську команду 14 березня 1992 року в переможному (2:0) домашньому поєдинку 1-о туру підгрупи 2 Першої ліги проти білоцерківської «Росі».

Олександр вийшов на поле в стартовому складі та відіграв увесь матч, а на 31-й хвилині відзначився дебютним голом за ужгородський колектив[. У складі «Закарпаття» виступав до завершення сезону 2003/04 років.

За період виступів в ужгородській команді зіграв у чемпіонатах України зіграв 365 матчів, в яких відзначився 40-а голами. Потім грав за аматорські колективи «Бадалово», «Мукачево», «Берегвідейк» та «Ракошино».

 

24 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів