Хабар за безперешкодну роботу під час карантину – судитимуть співвласника кафе в Ужгороді

Хабар за безперешкодну роботу під час карантину – судитимуть співвласника кафе в Ужгороді
Закарпатською обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно 34-річного ужгородця за пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

 

Слідством встановлено, що вказаний громадянин, будучи співвласником одного з міських кафе, намагався домовитися зі співробітником патрульної поліції Закарпаття про безперешкодну роботу закладу в обхід діючих карантинних обмежень. Однак вплинути на патрульного підприємцеві не вдалося – одразу після передачі хабаря чоловіка затримали правоохоронці.

Досудове розслідування здійснювали працівники СУ ГУНП в Закарпатьскій області за процесуального керівництва обласних прокурорів.

Зазначимо, що вказане кримінальне правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів