Департамент соціполітики Ужгородської міськради вже отримав «пакунки малюка», - Богдан Андріїв

Департамент соціполітики Ужгородської міськради вже отримав «пакунки малюка», - Богдан Андріїв
Департамент соціальної політики нашої міської ради вже отримав «пакунки малюка», з якими останнім часом були перебої через зміни в системі державної допомоги при народженні дитини.

 

"Ужгородка Катерина Грабовська – мама в багатодітній сім’ї, яка одна з перших отримала одноразову натуральну допомогу після народження – уже третьої – дитини. Привітали сьогодні батьків, Катерину та Віталія, з поповненням, передали очікувані речі для новонародженої.Мама розповіла, що лише днями подали заяву на отримання пакунка – і вже сьогодні його  отримали. Додала, що рік тому мали такий набір після народження сина, тепер хлопчик уже допомагав розпаковувати речі для своєї маленької сестрички Яринки. Сім'я незабаром ще збільшиться – чекають на народження дитини у найстаршої доньки. Привітав усю дружню родину, побажав здоров'я, побільше радісних моментів, хай дім повниться щасливим дитячим сміхом", - написав Богдан Андріїв у Фейсбуці.

«Пакунки малюка» або ж грошову компенсацію отримають і всі інші ужгородські батьки новонароджених, які звернуться до департаменту соціальної політики.

 

 

28 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів