Закарпатця затримали через стрілянину

Закарпатця затримали через стрілянину
На Тячівщині, в селі Тересва правоохоронці затримали чоловіка за використання зброї. Про це розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, сьогодні, у середу, 3 лютого, о 5 годині ранку до поліції Тячівщини звернулися медики, які повідомили, що до них доставлено чоловіка з вогнепальним пораненням. Де 22-річний мешканець Тересви отримав кулю в гомілку, в медзакладі він розповідати не став. 

"Співробітники поліції одразу прибули на виклик та встановили, що троє чоловіків о 4 годині ранку прийшли в майстерню до 36-річного мешканця Тересви на Тячівщині. Той навіть не відчинив двері,  взяв саморобну зброю та вистрілив у нижню їх частину. Відвідувачі одразу ж втекли з місця злочину, через деякий час один із них звернувся по допомогу лікарів", — сказала Ганна Дан. 

Правоохоронці встановили, що чоловік, який стріляв, уже тричі мав судимість за хуліганство, незаконне зберігання зброї та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.  "Він розповів, що зброю змайстрував сам, надихнувшись відео з інтернету. На даний момент поліція працює з відвідувачами нападника. Встановлюються причини їх пізнього візиту до стрілка", — сказала речниця. 

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Слідство у справі триває.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів