ФК "Минай" здобув першу перемогу на турецьких зборах

ФК "Минай" здобув першу перемогу на турецьких зборах
У протистоянні ФК "Минай" та ФК "Македонія ГП" закарпатська команда переграє суперника з рахунком 2:1. Це перша перемога Минаю в рамках тренувальних зборів у Туреччині.

 

Всі голи у матчі гравці оформили у другому таймі. Рахунок відкрили закарпатці. На 54-ій хвилині Антон Шиндер після пасу Сніжка влучив у кут воріт — 1:0. Подвоїти рахунок вдалося на 68-ій хвилині. Після фолу на Уґочукву у межах штрафної, арбітр призначив пенальті. Пробивати довірили нігерійському форварду, який не схибив — 2:0. ФК "Минай" здобув першу перемогу на турецьких зборах Північномакедонська команда зуміла відквитати 1 м’яч на 74-ій хвилині зі стандарту, однак, зрівняти рахунок їм не вдалося. Тож у підсумку — 2:1. Це перша перемога минайців за 5 матчів у рамках тренувальних зборів у Туреччині.

ФК "Минай" здобув першу перемогу на турецьких зборах Нагадаємо, напередодні підопічні Кобіна вже поступилися сербському "Раду" (1:2), словенському "Марібору" (0:3), команді з Косова "Дріта" (0:1), а також зіграли внічию з донецьким "Олімпіком" (1:1). Перший спаринг-матч "Минай" не дограв через зливу. Попереду в минайців ще останній на тренувальних зборах матч. Суперник — рівненський "Верес". Гра відбудеться завтра, 5 лютого у Туреччині.

Суспільне 

 

 

04 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів