Авто в розшуку, а водій нетверезий: на Закарпатті патрульні зупинили чоловіка

Авто в розшуку, а водій нетверезий: на Закарпатті патрульні зупинили чоловіка
Правоохоронці затримали на Воловеччині чоловіка у стані сп’яніння за кермом автомобіля, який перебуває в розшуку. Про це розповів речник Патрульної поліції на Закарпатті Ернест Завадський.

 

З його слів, в селі Нижні Ворота патрульні отримали орієнтування на авто Skoda, водій якого, порушуючи ПДР, рухався з Мукачева у бік посту в Нижніх Воротах.

"Екіпаж з Нижніх Воріт виїхав назустріч порушнику, щоб завадити аварійним ситуаціям, які створював водій на своєму шляху. Невдовзі патрульні помітили автомобіль, на який отримали орієнтування і зупинили його. Інспектори виявили, що автівка знаходиться у розшуку", — розповів Ернест Завадський.

Він додав, що під час розмови поліцейські помітили явні ознаки алкогольного та наркотичного сп‘яніння у водія, але від огляду чоловік відмовився. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з‘ясування обставин справи. Водночас, служба Патрульної поліції на Закарпатті повідомила, що за перші п’ять днів лютого патрульні зафіксували 21 випадок керування напідпитку. А за добу, 5 лютого таких випадків було 5.

Суспільне Закарпаття

 

07 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів