"Роззули" на кордоні: взуття відомих світових брендів поповнило склад Закарпатської митниці (ФОТО)

"Роззули" на кордоні: взуття відомих світових брендів поповнило склад Закарпатської митниці (ФОТО)
Порушником виявився 45-річний житель Мукачівщини, який повертався з Угорщини, де перебував у приватних справах.

 

Так, серед задекларованого багажу митники виявили 50 пар новенького колекційного взуття, які пасажир чомусь «забув» вказати.

Про це пише прес-служба Закарпатської митниці Держмитслужби.

Зокрема, чоловічі кросівки, черевики, мокасини, туфлі різних моделей та розміру відомого бренду «Baldinini»; жіноче шкіряне взуття – черевики торгової марки «L'ESTROSA», кросівки торгових марок: «LIU•JO», «nila&nila», «ALEXANDER SMITH»; фірмові черевики«FEDERICA LANCIONI».

В інтернет-мережі ціни на взуття зазначених фірм коливаються від 3 тис грн до 15 тис грн за одну пару.

Тож, зрозуміло, що загальна вартість не задекларованого товару сягає понад 100 тис грн, і значно перевищує 500 євро, що дозволяється митним законодавством ввозити без декларування та оподаткування.

Не задекларований колекційний товар, який знаходився на підлозі багажного відділення автобуса у картонній коробці та розфасований у 9-ти пакетах, закарпатець визнав своєю власністю.

Відтак, не надавши митному органу точних відомостей про переміщуваний товар, який в даному випадку підлягає обов’язковому оподаткуванні, відносно пасажира складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Наразі вилучений товар потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.

Пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів