"Ужгород" впевнено перемагає дубль "Миная" у спаринг-матчі

"Ужгород" впевнено перемагає дубль "Миная" у спаринг-матчі
“Ужгород” впевнено переграв команду U-21 “Миная” у товариському матчі. Поєдинок відбувся у понеділок, 8 лютого, на штучному полі стадіону “Авангард”.

 

На 10 хвилині матчу суперник загрожував воротам Михайла Готри. Після навісу зі стандарту послідував небезпечний удар, однак кіпер врятував, перевівши на кутовий. Пізніше відповів “Ужгород”: на 15 хвилині вдалося відкрити рахунок. Сергій Машталір накрутив опонентів і пробив у дальній кут — 1:0. Згодом, на 23 хвилині, все той Сергій Машталір сконструював ще одне взяття воріт. Він на лівому фланзі обігнав переслідувачів і прострілив у карну зону. Там гравець на перегляді перевів м’яч вже у порожні ворота. Сергій Машталір не заспокоївся і на 33 хвилині заробив ще й право на пенальті. Вирок з одинадцятиметрової позначки впевнено виконав Віктор Ряшко — 3:0. Майже під завершення першого тайму гостро пробивав футболіст, який перебуває на перегляді. Після передачі з флангу Стефана Федака він в дотик завдав удар, але відзначитися не вдалося.

 

У другому таймі головний тренер “ужгородців” Володимир Васютик зробив чимало замін, випустивши свіжих гравців. На 60 хвилині гостро пробивав Павло Тищук. Кіпер врятував. Ще через 5 хвилин метрів з 30-ти злету цілив Юрій Чонка. Воротар впорався. На 75 хвилині Павло Тищук знову загрожував воротам “минайців”. Форвард пробивав після прострілу Юрія Чонки з лівого флангу. М’яч пролетів повз ворота. А на 80 хвилині команда U-21 таки відквитала один гол. Гравець “Миная” вийшов на оперативний простір і сильно пробив: Андрій Калай не зумів врятувати. Один з останніх моментів матчу — удар головою Максима Минайленка. М’яч пролетів вище рамки. У підсумку, “Ужгород” впевнено перемагає команду “Миная” U-21 і продовжує підготовку до другого кола чемпіонату.

“Ужгород” — “Минай” U-21 3:1

Голи: Сергій Машталір 15 хв, гравець на перегляді 15 хв, Віктор Ряшко (пен.) 33 хв, гравець команди U-21 80 хв

“Ужгород”: Михайло Готра (Андрій Калай 46 хв), Мар’ян Січка (Максим Минайленко 46 хв), Владислав Шкіндер (гравець на перегляді 46 хв), Дмитро Сартіна, Стефан Федак (Іван Капустей 57 хв.), гравець на перегляді (Вадим Ференцик 46 хв), Віктор Ряшко (Володимир Дуран 46 хв), Адріан Пуканич (Павло Тищук 46 хв), гравець на перегляді, Сергій Машталір (Юрій Чонка 46 хв), гравець на перегляді (Іван Повхан 55 хв).

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів