На трасі Київ-Чоп обмежено рух великовагового транспорту

На трасі Київ-Чоп обмежено рух великовагового транспорту
Через ускладнення погодних умов Службою автомобільних доріг введено обмеження руху великовагового автотранспорту на автомобільній дорозі (М-06 Київ-Чоп) у Закарпатській області з 06:15 11 лютого.

 

Утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!

В управління патрульної поліції у Закарпатській області наголошують, задля попередження аварійних ситуацій та ДТП, а також з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки, рух певними відрізками доріг державного значення обмежено. 

Обмеження стосується вантажного та великовагового автотранспорту і зараз введено на дорозі М-06 Київ – Чоп км 702 – 774. 

11 лютого в Закарпатській області буде хмарно, вночі значні, в горах сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вранці та вдень з переходом у сніг.

Місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний 7-12, подекуди пориви 15-20, місцями до 25 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла — 2° морозу; вдень 0-5° морозу, на сході області до 3° тепла, на високогір'ї протягом доби 5-8° морозу.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів