Магістратура за кордоном і в Україні

Магістратура за кордоном і в Україні
Магістратура в Україні - це формат навчання, який слідує після бакалаврату. Студент протягом 1.5-2 років здобуває академічну вчену ступінь магістра, написавши наукову магістерську роботу. Вибір магістерської програми може бути не прив'язаний до раніше отриманої спеціалізації: до прикладу філолог може навіть вивчати фізику. 

 

Отримавши магістерську освіту, молоді люди мають більші можливості на профільному ринку праці. Але, враховуючи реалії сьогоднішнього дня, магістерський освітній рівень в Україні нівелюється складнощами, що переживає сьогодні країна: безробіття, низька оплата праці. І тому амбітна молодь прагне отримати і вищу освіту і диплом магістра за кордоном, наприклад у Німеччині, Словаччині, Чехії, Польщі (дивіться інформацію щодо цього, перейшовши за цією адресою: https://studix.eu/magystratura-v-polshe/).

Особливості навчання у закордонній магістратурі

За кордоном магістратура зазвичай триває: у Європі – 2 роки, Великобританії  - 1 рік. У США і Канаді можна знайти як одно-, так і дворічні програми Студенти протягом цього часу заглиблюються у вивчення обраної спеціальності і отримують багато теоретичних знань. Але у порівнянні із українською системою обраний напрямок зі спеціальності міняти не можна, максимум - вивчати щось більш близьке. Це середовище, де формується фахівець, професійні знання, навички та система цінностей якого відповідають найсуворішим вимогам міжнародного ринку праці. Дивіться на Studix.

 

 

15 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів