Електрообладнання- основна причина пожеж у області

За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі тільки прямі матеріальні збитки склали три тисячі п’ятдесят гривень.

 

Вогнем пошкоджено один житловий будинок та одну споруду господарського призначення. Зареєстровано один неправдивий виклик пожежно-рятувальної служби. Найбільш поширеними причинами виникнення пожеж залишаються порушення пов’язані з монтажем та експлуатацією електрообладнанням та пічним опаленням та необережністю при поводженні з вогнем.
З початку року в нашому краї вже сталася сто сорок дві пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали чотириста шістдесят вісім тисяч триста. На пожежах загинуло шістнадцять людей, п’ятеро було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, збільшенням кількості випадків загибелі на них, головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

22 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів