Відбулося засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ужгороді. Що обговорили?

Відбулося засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ужгороді. Що обговорили?
Роботу мобільних моніторингових груп, які проводять рейдові перевірки дотримання суб’єктами господарювання вимог карантину, аналізували сьогодні в Ужгородській міськраді на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Розглядали також питання контролю за дотриманням умов самоізоляції ужгородцями, завантаженості міських комунальних медичних закладів, де лікують хворих на коронавірус.

 

Керівник робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ужгороді, заступник міського голови Юрій Рахівський поінформував про зміни до карантинних обмежень, які вніс Кабмін на засіданні 17 лютого. Наголосив на необхідності активізувати діяльність спільних мобільних груп, посилити роз’яснювальну роботу серед населення, суб’єктів господарювання та керівників підприємств щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.

Ужгородська міська рада вкотре звертає увагу керівників ресторанів, кафе, розважальних закладів, що потрібно неухильно дотримуватися вимог карантину, особливо щодо санітарних норм, не допускати скупчення відвідувачів, завершувати роботу не пізніше 23 години. Штрафи за такі порушення – від 17000 до 34 000 гривень.

Нагадуємо також суб’єктам господарювання про неухильне дотримання вимог санітарних норм і правил, зокрема:

- контроль за дотриманням маскового режиму працівниками та відвідувачами;

- забезпечення соціальної дистанції та допустимої кількості відвідувачів;

– наявність засобів дезінфекції;

- встановлення захисних екранів між продавцями та покупцями;

- обов’язковий температурний скринінг;

- проведення повної дезінфекції не рідше 1 разу на тиждень тощо.

Перевіряють дотримання карантинних вимог працівники поліції, на яких покладено такий обов’язок, крім того, працюють і мобільні моніторингові групи, до їх складу входять, крім працівників поліції, представники управління муніципальної варти, Держпродспоживслужби, патрульної поліції, залучають і військовослужбовців Нацгвардії.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів