Судитимуть людей, які шантажували закарпатців розповсюдженням пікантних відео за їх участі

Судитимуть людей, які шантажували закарпатців розповсюдженням пікантних відео за їх участі
Слідчі поліції Закарпаття завершили досудове розслідування щодо трьох мешканців Львівщини, які вимагали гроші у закарпатців у доволі незвичний спосіб. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

З її слів, групу вимагачів викрили у серпні 2020 року в Ужгороді. До групи входило двоє чоловіків та жінка. Саме вона виконувала основну роль у плані вимагання. 

Судитимуть людей, які шантажували закарпатців розповсюдженням пікантних відео за їх участіНацполіція Закарпаття

"За попередньо узгодженою схемою 29-річна дівчина знайомилася з чоловіками, зваблювала їх та коли справа доходила до інтиму, до квартири вривалися її спільники і починали фіксувати весь процес на камеру. Після цього чоловік, якого на гарячому впіймали, отримував пропозицію відкупитися за 2 тисячі доларів. У разі відмови від компромісного вирішення проблеми, вимагачі погрожували зробити відео публічним", — розповіла Ганна Дан.

Поліцейські провели ряд необхідних оперативних заходів та затримали групу на гарячому. В ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, сформували обвинувальний акт та скерували матеріали провадження для судового розгляду. За скоєне обвинуваченим загрожує до 7 років ув’язнення.

Остаточне рішення має ухвалити суд.

Суспільне Закарпаття

 

 

20 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів