Закарпатець на кордоні хабарем намагався відкупитися від самоізоляції

Закарпатець на кордоні хабарем намагався відкупитися від самоізоляції
27-річний закарпатець намагався хабарем схилити прикордонників пункту пропуску «Тиса» до порушення правопорядку. Нехтуючи безпекою співвітчизників, він вирішив повернутися з-за кордону без проходження самоізоляції. Аби переконати прикордонників «закрити очі» на не встановлення ним додатку «Вдома» при в’їзді в Україну, чоловік вдався до пропозиції неправомірної вигоди. Відтак, надаючи на контроль свій паспорт, він вклав у нього грошові кошти у розмірі 400 гривень.

 

Звісно, що прикордонний наряд на такий «подарунок» не погодився та закон не порушив. Натомість, про цей випадок було повідомлено керівництву підрозділу. З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо ознак злочину, передбаченого статтю 369 ККУ “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”, прикордонники також проінформували Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

У зв’язку зі збільшенням спроб спроби надання прикордонникам неправомірної вигоди, нагадуємо про абсолютну нетерпимість правоохоронців до втягування їх у протиправну діяльність та про кримінальну відповідальність за пропозицію хабарів.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів