Спецоперація СБУ: на Закарпатті затримали організаторів розбійних нападів

Спецоперація СБУ: на Закарпатті затримали організаторів розбійних нападів
На Закарпатті працівники СБУ та поліцейські провели спецоперацію, під час якої затримали організаторів регіонального осередку кримінального угруповання, каже речниця СБУ Закарпаття, Ванда Мільо.

 

Правоохоронці затримали двох мешканців Мукачівського району, причетних до кримінального осередку, що займався вчиненням особливо тяжких злочинів у пострадянських країнах, розповіла речниця СБУ на Закарпатті.

"Група, організована двома мукачівцями, займалась "вибиванням" грошей з легального бізнесу та розбійними нападами. У разі несплати "данини" зловмисники застосовували психологічний тиск та погрожували фізичною розправою", — розповіла Ванда Мільо.

Спецоперація СБУ: на Закарпатті затримали організаторів розбійних нападівФото: УСБУ в Закарпатській області

Також, за її словами, чоловіки займались контрабандою важких наркотиків. Гроші, одержанні злочинним шляхом, учасники угруповання направляли, у тому числі, на утримання міжнародного криміналітету.

"Правоохоронці задокументували незаконне проникнення зловмисників до будинку місцевої жительки для заволодіння майном потерпілої", — зазначила речниця.

Чоловікам загрожує відповідальність за створення злочинної організації (ч. 1 ст 255 ККУ), а також за розбій (ч. 3 ст. 187 ККУ).

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів