Вимагав 4000 доларів США: на Закарпатті викрито митника

Вимагав 4000 доларів США: на Закарпатті викрито митника
За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури на одержанні неправомірної вигоди викрито головного державного інспектора митного поста «Павлово» (ч. 3 ст. 368 КК України).

 

Згідно з даними слідства, за хабар у сумі 4000 доларів США посадовець обіцяв не перешкоджати закарпатцеві при незаконному переправленні тютюнових виробів у вантажному потязі, що прямував до ЄС.Згідно з даними слідства, за хабар у сумі 4000 доларів США посадовець обіцяв не перешкоджати закарпатцеві при незаконному переправленні тютюнових виробів у вантажному потязі, що прямував до ЄС.

Попередньо йшлося про 50 ящиків сигарет, кожен з яких митник «оцінював» у 80 доларів США.

При одержанні частини неправомірної вигоди – 27 тис. грн – посадову особу викрито прокурорами спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, та оперативниками УСР в Закарпатській області. Громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів