Закарпатка просить допомогти знайти очевидців жахливої ДТП (ФОТО)

Закарпатка просить допомогти знайти очевидців жахливої ДТП (ФОТО)
Закарпатка Светлана Ян через соцмережі просить допомгти у пошуках знайти очевидців жахливої ДТП, в якій постраждала її сестра.

 

В повідомленні йдеться: " 01.03.2021 року близько 19.00 між м.Мукачево та с.Ракошино сталася ДТП, внаслідок якої постраждало 4 молодих людей, в тому числі моя рідна сестра з чоловіком, який знаходиться в край важкому стані.Зі слів очевидців ДТП сталося внаслідок порушення ПДР Мікроавтобусом Sprinter. Прошу очевидців ДТП відгукнутись та повідомити будь які потробиці ДТП та надати копії відеореєстраторів мені в приватні повідомлення!Наперед вдячна всім за порозуміння та допомогу!"

Нагадаємо, аварія сталась 1 березня, тоді було травмовано 4 людей. На дорозі зіткнулися дві машини: Kia Ceed, що їхала в бік Мукачева, та Skoda Fabia, яка рухалася в сторону Ужгорода. Внаслідок зіткнення один автомобіль залишився на дорозі, а інший відкинуло в кювет. Одного з пасажирів довелося вирізати за допомогою спецінструментів, оскільки його затиснуло конструкціями авто.

Усіх травмованих – а це четверо осіб – із різними діагнозами доправили до Мукачівської центральної районної лікарні. Детальні обставини ДТП наразі встановлюють правоохоронні органи.

0312

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів