"Warrior Games": Мукачівець Рустам Росул братиме участь у відборі до складу національної команди

"Warrior Games": Мукачівець Рустам Росул братиме участь у відборі до складу національної команди
Учасник АТО із Мукачева Рустам Росул братиме участь у відборі до національної команди мультиспортивних змагань "Warrior Games". Відбірковий етап турніру почнеться у травні в Києві.

 

Загалом у відборі до національної збірної змагатимуться 40 спортсменів. Серед учасників — мукачівець Рустам Росул, який змагатиметься у трьох категоріях — велоспорті, стрільбі з лука та штовханні ядра. Відбірковий етап почнеться у травні в Києві. Там сформують команду, яка представлятиме Україну на Warrior Games в Орландо (штат Флорида). Ці міжнародні мультиспортивні змагання для ветеранів та військовослужбовців вже восьмий рік поспіль організовує Міністерство оборони США.

"Включення України до Warrior Games сприятиме розширенню можливостей спортивної реабілітації українських ветеранів та військовослужбовців вже у 2021 році, що особливо актуально в умовах пандемії та масового переносу заходів, зокрема й Ігор Нескорених у Гаазі, на 2022 рік", – наводить слова Оксани Горбач, координаторки Invictus Games та Warrior Games в Україні, сайт Закарпатської ОДА.

Warrior Games – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

Cуспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів