Поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля на Ужгородщині (ФОТО)

Поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля на Ужгородщині (ФОТО)
Слідчі поліції Ужгородщини розпочали розслідування справи, що стосується умисного пошкодження транспортного засобу жителя Вінниччини. Всі обставини злочину встановлюються.

 

Сьогодні, близько 4:30 ранку, поліцейські отримали повідомлення про те, що на неохоронюваній стоянці поблизу хостелу в селі Минай Ужгородського району  невідомі пошкодили автомобіль 32-річного вінничанина.

Працівники слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції, які виїхали на місце події, зафіксували пошкодження вікон та шин транспортного засобу «Mercedes».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне пошкодження майна). Наразі оперативники вживають всіх необхідних заходів для встановлення причетних до злочину осіб. Також поліцейські встановлюють можливих очевидців правопорушення і звертаються до громадян із проханням повідомляти будь-яку відому їм інформацію про вказаний випадок  на лінію «102» або до найближчого відділку поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів