Близько 270 порушень ПДР скоїли закарпатці за 17-18 березня

Близько 270 порушень ПДР скоїли закарпатці за 17-18 березня
Близько 270 порушень правил дорожнього руху скоїли впродовж 17-18 березня на Закарпатті. Про це сьогодні Суспільному розповів начальник Патрульної поліції Закарпаття Юрій Марценишин.

 

За його словами, за минулу добу патрульні зупинили 11 нетверезих водіїв, сьогодні – 4. Нагадаємо, з 17 березня в Україні збільшили штрафи за порушення правил дорожнього руху. Зокрема, посилили відповідальність за кермування машиною напідпитку

Якщо водія зупинили нетверезим, вперше штраф буде 17 тисяч гривень з річним позбавленням водійських прав. За повторне таке порушення упродовж року заплатити доведеться 34 тисячі із позбавлення водійських прав на три рок., а за ще одне - 51 тисячу гривень з позбавленням права на водіння на 10 років з конфіскацією машини. Крім того, порушника можуть арештувати на 15 діб.

"За останню добу патрульні поліцейські Закарпатської області задокументували 11 водіїв, які керували в стані сп’яніння, — сказав Юрій Марценишин. — Один з них вже втретє впродовж року був задокументований, плюс, будучи позбавленим права керування. Загальна сума штрафу складе, якщо суд, звісно, розгляне й накладе санкцію, буде близько 72 тисяч гривень".

 

Суспільне Закарпаття

 

 

18 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів