Чекаємо на повінь

В результаті весняних повеней, рівень води може досягти "небезпечних відміток" в Чернігівській і Київській (Броварський район) областях, а виникнення найбільш загрозливої ситуації очікується в Закарпатській області.

 

Про це повідомив в ході сьогоднішньої прес-конференції начальник Управління прогнозування надзвичайних ситуацій МНС Юрій Колесніченко, передає from-Ua.

"Також, - відзначив Колесніченко, - від весняних повеней можуть постраждати Львівська, івано-франківська, Тернопільська, Волинська, Рівненськая, Луганська і Донецька області. Окрім цього, вище за "небезпечні відмітки" вода може піднятися в Харківській області і в деяких районах міст Харків і Родзинки, а в Дніпропетровській області найбільшу небезпеку весняні паводки представляють для Павлоградського району.

У Сумській, Кіровоградській, Миколаївській і Черкаській областях паводки також можуть натворити бід.

"Ми прогнозуємо можливість виникнення надзвичайних ситуацій і ускладнень життєдіяльності людей на території Луганської, Закарпатської, Донецької, івано-франківської, Волинської і Харківської областей", - сказав Колесніченко, додавши, що МНС проводить щоденний моніторинг ситуації на території цих областей.

 

27 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів