Стало відомо, як покарали спійманих водолазів-контрабандистів на Закарпатті

Стало відомо, як покарали спійманих водолазів-контрабандистів на Закарпатті
По 10 діб арешту отримали п’ятеро з восьми контрабандистів, які намагались переправити до сусідньої Румунії партію тютюнових виробів. Ще троє правопорушників сплатять штраф по 13600 гривень. Усі піймані прикордонниками Мукачівського загону контрабандисти, є мешканцями села Луг, Великобичківської селищної громади Рахівського району Закарпатської області України.

 

22 березня чоловіків з пакунками сигарет поблизу річки Тиса побачив прикордонний наряд відділення «Великий Бичків». Зловмисники мали намір переправити сигарети через річку Тиса. Про даний факт українські прикордонники негайно повідомили своїх румунських колег.

В результаті взаємообміну інформацією та проведенню спільних пошукових заходів було виявлено 19 пакунків тютюнових виробів та затримано вісьмох осіб у мокрих гідрокостюмах.

За вчинення правопорушень, передбачених ч.1 ст.204 КУпАП та ст. 185-10 КУпАП на контрабандистів склали документи адміністративного провадження, справу скерували до Рахівського районного суду, який і призначив зазначені стягнення.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів