Стало відомо, коли Закарпаття може вийти з “червоної” зони

Стало відомо, коли Закарпаття може вийти з “червоної” зони
В результаті тривалих жорстких карантинних обмежень у “червоній” зоні карантину, невдовзі Івано-Франківська та Закарпатська область можуть послабити заходи безпеки.

 

Про це в ефірі “Прямого” заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає "Про Захід".

Він наголосив, що сьогодні у регіонах “червоної” зони карантину спостерігаються позитивні зміни епідеміологічної ситуації.

“Чи буде в Україні загальнонаціональний локдаун? Сьогодні ми бачимо, що якщо витримуються всі ті обмеження, які прописані в “червоному” рівні епідемічної небезпеки, а це приклад Івано-Франківська і Закарпатська області, то є позитивний вплив”, – підкреслив Ляшко.

“І на цьому тижні, можливо, на наступному Івано-Франківська і Закарпатська області будуть виведені з червоного рівня епідемічної небезпеки”, – зауважив головний санітарний лікар.

Він пояснив, що адаптивний карантин в Україні працюватиме, допоки це можливо без колапсу системи охорони здоров’я.

“Це ще раз нам підтверджує, що поки є можливість працювати в адаптивному карантині, то краще працювати в адаптивному карантині. І ми говорили на початку 2021 року, що після першого зимового карантину в 2021 році надалі в країні буде працювати адаптивний карантин до того часу, доки це можливо, щоб не було допущено колапсу системи охорони здоров’я”, – резюмував Віктор Ляшко.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів