На Закарпатті викрили жінку, яка інсценувала викрадення грошей та документів

На Закарпатті викрили жінку, яка інсценувала викрадення грошей та документів
Співробітники Тячівського районного відділу поліції викрили місцеву мешканку на неправдивому повідомленні про злочин. Жінка стверджувала, що у неї вкрали гроші та документи, щоб уникнути виїзду за кордон. За вказаним фактом проводиться досудове розслідування

 

Вчора, 29 березня, до поліції звернулася 25-річна жителька села Біловарці Тячівського району. Жінка розповіла, що поблизу ринку на вулиці Незалежності у райцентрі до неї підбіг невідомий чоловік і вихопив сумочку.

Заявниця розповідала, що там знаходилася денна виручка підприємства, у якому вона працює, особисті документи та косметика.

Слідчо-оперативна група одразу стала опрацьовувати отриману інформацію, за кілька годин поліцейським вдалося встановити особу викрадача. Проте, він виявився не грабіжником, а спільником потерпілої.

Оперативники встановили, що жінка домовилася зі знайомим про інсценування викрадення своїх речей для того, щоб позбутися документів. Такий план визрів у неї після розмови з власною матір’ю про виїзд за кордон на заробітки.

Мешканка Тячівщини не набралася відваги сказати родичці, що не має бажання їхати на роботу в іншу країну, натомість спланувала постановку викрадення документів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України, тобто завідомо неправдиве повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину. Жінці загрожує позбавлення волі на строк аж до двох років.

Слідство у справі триває.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів