В Ужгороді проходить чергова сесі міської ради. Що вирішили?

В Ужгороді проходить чергова сесі міської ради. Що вирішили?
Чергову сесію Ужгородської міської ради сьогодні розпочали із розгляду земельних питань. Як наголосив міський голова Богдан Андріїв, з більшості питань, які викликали резонанс, пропонується відмова, про що зазначається у критичних зауваженнях до проєктів рішень. Однак оскільки це адміністративні послуги, то питання зобов'язані розглянути на сесії.

 

Після невеликої перерви на сесії міськради ужгородські депутати повернулися до розгляду питань порядку денного і проголосували за скерування субвенції – 740 тисяч гривень – із міського бюджету Середнянській громаді для співфінансування Програми поводження з твердими побутовими відходами.

Також депутати проголосували за згоду на впровадження грантового проєкту "Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м. Ужгород» (номер проєкту: Nakopa- E-UKR.1-20) у рамках програми "Сталий місцевий розвиток через партнерські проєкти" проголосували.

За прийнятим рішенням, партнером проєкту визначили виконавчий комітет Ужгородської міської ради, надали уповноваженій особі виконкому право участі в переговорних процедурах, підготовці та підписанні партнерської угоди з муніципалітетом німецького міста побратима Ужгорода – Дармштадта.

Проєкт фінансує та координує Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку і ТзОВ Engagement Global - Служба ініціатив розвитку, загальна його вартість – 239740 євро, 10% з якої має складати співфінансування з міського бюджету Ужгорода.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів