Закарпатському підприємцю доведеться сплатити 500 тис. гривень штрафу

Закарпатському підприємцю доведеться сплатити 500 тис. гривень штрафу
Восьмий апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу Головного управління ДПС у Закарпатській області на рішення Закарпатського окружного адміністративного суду по справі за адміністративним позовом фізичної особи-підприємця щодо визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень.

 

Серед іншого оскаржувалось податкове повідомлення-рішення, прийняте за результатами перевірки, під час якої податківці, зокрема встановили факт роздрібної торгівлі пальним без наявності відповідної ліцензії.

Суд постановив, що до фізичної особи-підприємця правомірно застосовано фінансові санкції у розмірі 500 000 гривень. Відтак ці кошти доведеться суб’єкту господарювання перерахувати до бюджету.

Варто зазначити, що штрафні санкції у розмірі 500 000 грн застосовано за порушення вимог частини 34 статті 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального».   

Із постановою суду можна ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням https://reyestr.court.gov.ua/Review/94703708.

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів