2.69 проміле: нетвереза водійка таксі спричинила ДТП в Ужгороді. Травмованих немає

2.69 проміле: нетвереза водійка таксі спричинила ДТП в Ужгороді. Травмованих немає
В Ужгороді близько 5-ї ранку в середу, 31 березня, патрульні виїхали на ДТП. Про це розповів речник Патрульної поліції Ернест Завадський.

 

На місці події патрульні з’ясували, що водійка таксі на автомобілі Volkswagen, повертаючи з вулиці Грушевського в напрямку вулиці Легоцького, наїхала на бордюр.

"Після цього, врізавшись в дерево, автомобіль відкинуло на ліву сторону проїзної частини. Під час спілкування із жінкою патрульні виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Водійка погодилася пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою Драгера. Прилад показав 2.69 проміле, що у тринадцять разів перевищує допустиму норму", — розповів речник.

За словами Ернеста Завадського, під час поверхневої перевірки салону автомобіля інспектори виявили згорток фольги з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну. Жінка не могла пояснити походження згортка.

Патрульні склали на жінку адмінматеріали за зчинення ДТП, за відсутність при собі документів та за керування у стані алкогольного сп’яніння. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу, якій передали справу.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів