На Закарпатті планують відремонтувати 265 км доріг державного значення

На Закарпатті планують відремонтувати 265 км доріг державного значення

 

У 2021-му році планують відремонтувати 265 км доріг державного значення на Закарпатті. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України, на дороги державного значення область отримала 1 млрд 706 млн грн.

"Серед найбільших дорожніх проєктів, які цьогоріч Служба автомобільних доріг у Закарпатській області реалізує у рамках програми "Велике будівництво", ремонт дороги Київ — Чоп, Львів — Самбір — Ужгород, Р-21 Долина — Хуст", — прокоментував Мирослав Білецький.

Де ремонтуватимуть?

На маршруті М-06 Київ — Чоп, протяжність якого 134 км, проведуть поточний середній ремонт, на деяких ділянках — капітальний. Мирослав Білецький також повідомив, що у 2021-му в експлуатацію введуть всі ділянки дороги Н-13 Львів — Самбір — Ужгород. За його словами, у межах села Жорнава планують провести капітальний ремонт дорожнього полотна та звести підпірні стінки, адже є ризик зсуву ґрунту на залізницю.

У межах траси Н-09 Мукачево — Рогатин — Львів поточний середній ремонт у 2021 році запланований на 5-ти ділянках. Окрім ремонту дорожнього покриття, там зводять підпірні стінки та габіони вздовж річки Чорна Тиса. На маршруті Р-21 Долина — Хуст дорогу відновлять до Хуста, загалом відремонтують 84 км.

Як повідомив Мирослав Білецький, завершують роботи на Оленівському перевалі у межах дороги Т-07-12 Перечин — Свалява. Після підготовки проєкту та тендерної процедури проведуть поточний середній ремонт на окремих ділянках.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів