Співачка із Закарпаття Alina Pash презентувала свою нову "розМову" (ВІДЕО)

Співачка із Закарпаття Alina Pash презентувала свою нову "розМову" (ВІДЕО)
Днями вийшов новий альбом – “розМова” від співачки Alina Pash. Це пісні з українськими народними мотивами, в яких ідеться про переживання та думки артистки.

 

Нещодавно Alina Pash поділилася першою піснею з нового альбому «розМова», а сьогодні відкриває завісу перед слухачами й транслює їм усі дев’ять пісень з новим фольковим звучанням. 

Альбом можна прослухати на всіх стрімінгових майданчиках. В YouTube кожен охочий може знайти lyric video до всіх пісень. 

На декілька пісень із альбому будуть створені візуальні ряди, що також будуть завантажені в YouTube акаунт артистки.

Найближчим часом в мережі з’явиться відео на пісню «Ласки Дівочі», що було знято в Тель-Авіві. З нього, власне, й почалася робота над альбомом.

«Я хочу стати представником фольклорної України й транслювати її народність через свою творчу призму. Тому в альбомі я експериментую, домішую інші жанри: hip-hop, trip-hop, електронний фольк та додаю трішки шаманського настрою», – прокоментувала  Alina Pash свій альбом «розМова».

ФАКТИ

  1. Музику до пісень з альбому Аліна створювала з п’ятьма саунд продюсерами. Це  є підтвердженням експериментального підходу до створення матеріалу.  
  2. Усі люди, що виконують пісні разом з Аліною в альбомі – це справжні представники українських традицій, що люблять і плекають народне слово, пісню.
  3. У підтримку буде випущено документальний фільм «Розмова поколінь» разом із діджитал платформою PASIKA Magazine. У сюжет будуть покладені діалоги з людьми з прикарпатського краю. Саме їх відповіді на запитання, що Alina Pash підіймає у «розМові». Також у фільмі  можна буде побачити кадри з експедиції, моменти запису альбому та буденність  мандрівників Карпатами.
  4. У підтримку альбому буде відкрито  виставку «ДНК її сутності» у Києві, в рамках якої буде  використано матеріали та пісні з альбому. Це концептуальна виставка-монолог про матрицю світовідчуття жінки як митця у XXI ст. 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів