Поліція на Закарпатті посилено контролює дотримання карантинних норм у транспорті

Поліція на Закарпатті посилено контролює дотримання карантинних норм у транспорті
Відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС від 6 квітня дозволено здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень на Закарпатті.

 

Комісія постановила:

1. дозволити здійснення на території області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському, приміському, міжміському та внутрішньообласному сполученні, в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб;

2. надати місцевим комісіям можливість прийняття рішень щодо посилення протиепідемічних заходів на місцях відповідно до ЗУ ,”Про захист населення від інфекційних хвороб” та з урахуванням епідемічної ситуації.

Патрульна поліція стежить за дотриманням встановлених норм, а також за перевезенням відповідно до кількості сидячих місць у транспортних засобах. Наголошуємо мешканцям Закарпаття про дотримання простих правил для протидії з COVID-19.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів