Закарпатці задекларували понад чверть мільярда гривень доходів

Закарпатці задекларували понад чверть мільярда гривень доходів
З початку деклараційної кампанії в Закарпатській області громадяни подали 1885 декларацій про майновий стан і доходи. Загальний задекларований платниками податків дохід, отриманий у 2020 році, складає 258 млн 428 тис грн. Про це на брифінгу повідомив журналістам Ігор Орос, заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

 

За його словами, самостійно визначені громадянами до сплати в бюджет суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складають 3 млн 222 тис грн та 547,3 тис. грн військового збору. За даними податкових декларацій, зокрема, 139 громадян задекларували доходи у вигляді спадщини, 105 громадян задекларували доходи від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна, 47 громадян задекларували доходи від надання майна в оренду та 16 осіб задекларували іноземні доходи.

– Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 15 закарпатців, – зазначив Ігор Орос.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області також нагадав тим громадянам, хто ще не встиг задекларувати доходи, що кампанія з декларування триває до 1 травня. Подати декларацію до податкової громадяни можуть як особисто, так і через уповноважену на це особу. Однак, Ігор Орос радить закарпатцям скористатися послугами Електронного кабінету, адже в такий спосіб найлегше задекларувати свої доходи, потрібно мати тільки електронний підпис. Заступник начальника податкового відомства краю зазначив, що громадянам, які повинні задекларувати доходи не слід із цим зволікати, а виконати свій конституційний обов’язок якомога швидше.

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів