В Ужгороді підтримають підприємців, які не працюваличерез карантин – виділено 10 млн гривень

В Ужгороді підтримають підприємців, які не працюваличерез карантин – виділено 10 млн гривень
Ще одне рішення сьогоднішньої позачергової сесії Ужгородської міської ради стосувалося підтримки підприємців, які не працювали через карантинні обмеження. На доручення міського голови Богдана Андріїва управління економічного розвитку підготувало додаткові заходи до «Програми підтримки підприємництва» на суму 10 млн гривень за рахунок коштів міського бюджету.

 

Ухваленим сьогодні рішенням передбачено матеріальну виплату застрахованим особам, які втрачають частину заробітної плати чи доходу, що мають право на допомогу, зареєструвавшись через портал «Дія». Після отримання статусу особи, що має право на допомогу, органам місцевого самоврядування буде надано вичерпний перелік таких осіб, і у випадку наявності фінансового ресурсу в бюджеті міста їм нададуть додаткову матеріальну допомогу.

Також для підтримки бізнесу прийняли рішення про надання пільги у розмірі 50% від сплати за конструктивні елементи благоустрою – літні майданчики або тераси.

Довідково. На допомогу через портал «ДІЯ» можуть розраховувати особи відповідно до Закону України від 30 березня 2021 року № 1358-ІХ «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів