Акцію з прибирання сміття організували волонтери біля ужгородського кар'єру (ВІДЕО)

Акцію з прибирання сміття організували волонтери біля ужгородського кар'єру (ВІДЕО)
22 пакети зі сміттям зібрали вчора, 17 квітня, учасники толоки біля кар’єру в Ужгороді. Про це розповів організатор Михайло Фазан. За його словами, до акції долучилися 15 людей. Територію прибирали протягом двох годин.

 

Територію біля кар’єру прибирають Наталія та Анастасія. Збирають пляшки та пакети. Наталія завжди долучається до подібних акцій. Анастасія - вперше.

"Ми всі хочемо жити в чистоті. Якщо люди не можуть не смітити, то варто хоча б прибирати. Зараз почнеться сезон купання, тут буде багато людей. Можливо, якщо буде менше сміття, їм буде складніше смітити, коли навкруги буде чисто", — каже учасниця акції Анастасія Орел.

"Люди після пікніків викидають обгортки, скляні чи жерстяні пляшки. Насправді прикро, що люди приходять відпочити, але після себе залишають дуже багато сміття. І це вся проблема. Потрібно підтримувати хороший стан нашої планети, щоб майбутньому поколінню хоч щось залишилося", — розповіла учасниця акції Наталія Люклян.

Організувати прибирання вирішили волонтери громадських організацій «Фундація Регіональних Ініціатив» та "Будуємо Україну Разом". За словами Михайла Фазана, хочуть привернути увагу до засміченого стану місць для відпочинку в Ужгороді.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів