В Ужгородській міськраді наголосили будівельним компаніям про недопущення розлиття бетону на дорогах

В Ужгородській міськраді наголосили будівельним компаніям про недопущення розлиття бетону на дорогах
Заступник міського голови Іван Шимон провів сьогодні робочу зустріч із представниками компаній, які постачають на об’єкти будівництва Ужгорода бетон. Насамперед Іван Петрович поцікавився, як працюється підприємцям в умовах карантинних обмежень, а відтак попросив акцентувати водіям підприємств, щоб не допускали ситуацій, коли бетонний розчин може розливатися на дороги, уникати надмірної завантаженості транспорту і обирати маршрути без вулиць із підйомами.

 

Як ішлося на зустрічі, у місті наразі працюють 6 компаній, які постачають бетон на будівництва. За інформацією управління муніципальної варти та департаменту міського господарства Ужгородської міської ради найчастіше забруднення допускають біля школи №4, на вулиці Шумній, Івана Анкудінова, біля торгового центру «Дастор».

Зазначалося, що водії справедливо нарікають на пішоходів, які переходять вулиці в невстановлених місцях, на інших водіїв, які порушують правила дорожнього руху і часом змушують важкі бетоновози різко гальмувати, проте найчастіше причина розлиття – недбалість самих водіїв.

Працівники управління муніципальної варти відслідковують випадки забруднення міста, зокрема й розлиття розчинів, на винних складають протоколи про адміністративні правопорушення, згодом вони сплачують штраф, а також змушують прибрати завдану шкоду. Проте далеко не всіх вдається знайти.

«Ми не прагнемо нікого оштрафувати, зовсім не хочемо змушувати когось прибирати чи ліквідовувати забруднення – важливо не допускати таких ситуацій», – наголосив заступник міського голови Іван Шимон.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів