Що відбувається в ужгородських школах?

Як повідомляє Закарпатське інформаційне агентство безконтрольна ситуація в школах може призвести до трагедії...

 

Минулого тижня в ужгородській школі № 12 сталася надзвичайна подія. В приміщенні школи працювала нелегальна взуттєва міні-фабрика. Підприємці "орендуючи" три класи працювали з вибухонебезпечними речовинами які використовуються при склеюванні взуття. До того ж щодня шкідливими випаровуваннями дихали школярі які вчилися в школі. Цікаво хто здавав в оренду шкільні приміщення і хто виплатить відшкодування за нанесену шкоду здоровю школярів. І ще цікаво, а що відбувається в інших 2о-ти школах міста. Чи не здають там в "оренду" приміщення?

***

До того ж останнім часом Ужгородом ширяться чутки, що в ЗОШ №6 ввели карантин. Причина – захворювання на кір. Та чутки, як це трапляється у більшості випадків, виявилися перебільшеними. Як поінформувала головний епідеміолог області Світлана Оберемко, в школі зафіксовано лише одного хворого на кір – учня 6-го класу. Тож поки підстав для хвилювання немає.
В області ж діагноз „кір”(з початку росту захворюваності –6січня) поставили вже 241 закарпатцю. Та, як запевнила пані Світлана, епідемічної хвилі немає. Щодня фіксується лише по 1–2 випадки захворювання.

http://zakarpat.info

 

01 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів