Закарпатські митники вилучили незадекларовані брендові речі на понад 15 тисяч євро

Закарпатські митники вилучили незадекларовані брендові речі на понад 15 тисяч євро
На митному посту "Тиса" митники затримали водія рейсового автобуса, який завозив в Україну новий товар іноземного виробництва, вартість якого, за попередньою оцінкою, становить понад 15 тисяч євро. Про це розповіла речниця Закарпатської митниці Держмитслужби Вікторія Сенгетовська.

 

"46-річний водій автобуса "VAN HOOL" на польських номерах заїхав у зону митного контролю 27 квітня пізно вночі. Вказав у декларації про наявність багажу у кількості 48 місць, в основному, вживані речі. Однак, при перевірці багажного відсіку інспектори виявили новий товар іноземного виробництва. За попередньою оцінкою, вартість незадекларованого товару складає понад 15 тисяч євро", — сказала речниця.

З її слів, серед незадекларованих речей був одяг, жіночі сумочки, а також 76 банок різних біологічних добавок та 48 сенсорних датчиків для виміру глюкози в крові, загальна вартість яких — понад 4 тисячі євро. Перевізник відмовився визнавати виявлений товар своєю власністю. Митникам сказав, що перевозив його із Франції в Чернівці на прохання малознайомих людей.

Інспектори склали відносно водія протокол про порушення митних правил, яке тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100% вартості цих товарів та їх з конфіскацію. Остаточну оцінку незадекларованому товару визначить спеціаліст-експерт, а суд вирішить подальшу долю брендів.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів