Ужгородця взято під варту за підозрою у збуті наркотиків

Ужгородця взято під варту за підозрою у збуті наркотиків
За принципової позиції прокурора Ужгородської окружної прокуратури мешканця обласного центру взято під варту за підозрою у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). Водночас йому визначено заставу у розмірі 180 тис. грн.

 

За оперативною інформацією про те, що ужгородець може бути причетним до розповсюдження наркотиків на території регіону, правоохоронці провели санкціонований обшук у його помешканні. Серед особистих речей чоловік протиправно зберігав речовину рослинного походження, схожу на канабіс. Вона вже була розфасована у згортки, готові до подальшого збуту. Окрім того, у квіткових горщиках підозрюваний вирощував коноплі.

Наразі вилучений «товар» скеровано на експертизу для подальшого дослідження, а у кримінальному провадженні триває слідство.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів