Закарпатця засудили до 10 років ув'язнення за вбивство у кафе. Прокуратура вимагає збільшити термін

Закарпатця засудили до 10 років ув'язнення за вбивство у кафе. Прокуратура вимагає збільшити термін
24-річного жителя Великого Бичкова засудили до 10 років ув'язнення за вбивство на території одного з місцевих кафе. Прокурор Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури наполягав на ув’язненні особи на 12 років, тож наразі на вирок суду готують апеляційну скаргу, — розповіла речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

 

За її словами, подія трапилася у 2018 році на Рахівщині. Між обвинуваченим, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння, та одним із відвідувачів кафе зав’язалася суперечка. "Взявши із барної стійки кухонний ніж, закарпатець наніс потерпілому удар у грудну клітку. Як наслідок – чоловік помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні", — додала речниця.

Під час досудового слідства та судового розгляду чоловік перебував під вартою, свою вину так і не визнав. "Попри це, прокуратура оскаржуватиме м’якість ухваленого вироку й наполягатиме на позбавленні волі на 12 років. До того ж, обвинувачений має сплатити понад пів мільйона гривень матеріальної та моральної шкоди потерпілій стороні", — додала речниця.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів