На Ужгородщині виявили незаконні рубки дерев на понад 630 тисяч гривень

На Ужгородщині виявили незаконні рубки дерев на понад 630 тисяч гривень
На Закарпатті один з лісгоспів має заплатити понад 630 тисяч гривень за збитки, завдані через незаконну рубку лісу. У разі відмови держпідприємства добровільно сплатити зазначену суму Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертатиметься з позовом до суду, — повідомляють на сторінці екоінспеції у Facebook.

 

Порушення Лісового Кодексу України виявила Державна екологічна інспекція у Закарпатській області під час планової перевірки ДП "Ужгородське ЛГ". Там на території підприємства незаконно вирубали 57 дерев різних порід (бук та граб).

За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнули 23 посадові особи на загальну суму штрафів 3 434 гривень, директору лісового господарства видали припис про усунення правопорушень.

"Відповідно до такс для обчислення розміру шкоди проведено розрахунок на суму 630 186 гривень та виставлено ДП "Ужгородське ЛГ" претензію для добровільного відшкодування збитків заподіяних державі", — повідомляють у Державній екологічній інспекції.

У разі відмови держпідприємства добровільно сплатити зазначену суму шкоди Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертатиметься з позовом до суду про примусове стягнення завданих збитків.

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів