Поліцейські зафіксували у Мукачеві використання комуністичної символіки на автомобілях

Поліцейські зафіксували у Мукачеві використання комуністичної символіки на автомобілях
На вісьмох автомобілях поліцейські Мукачева зафіксували використання комуністичної символіки.

 

Поліція закликає громадян дотримуватися закону. На усі порушення, в тому числі використання забороненої символіки, поліцейські реагуватимуть згідно з чинним законодавством.

Сьогодні,  9 травня,  близько 9.05 до поліції  надійшло  повідомлення про виявлення наліпок із зображенням комуністичної символіки на автомобілях, припаркованих  по вулиці Сороча у Мукачеві.

На місце події для документування правопорушення виїхали працівники слідчо-оперативної  групи Мукачівського  районного  управління поліції. Попередньо з’ясовано, що  на вісьмох  автомобілях під переднім та заднім склом, на капоті автівок були розміщені наліпки та флаєри із зображенням комуністичної  символіки. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 436-1 (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України. У рамках  кримінального  провадження слідчі з’ясують усі  обставини даної  події.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів