Поліцейські Виноградова за ніч викрили двох водіїв з наркотиками

Поліцейські Виноградова за ніч викрили двох водіїв з наркотиками
Під час патрулювання у селі Теково працівники поліції виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння. Поліцейські вилучили у порушників метамфетамін, екстазі та марихуану. За обома фактами відкрито кримінальні провадження.

 

Сьогодні, після опівночі, під час патрулювання території села Теково,  поліцейські Виноградова зупинили автомобіль «Mercedes-Benz». 

Водій – 32-річний мешканець села Чорнотисів, порушив правила дорожнього руху, і під час перевірки документів  почав помітно нервувати. Через підозрілу поведінку чоловіка поліцейські вирішили освідчити його на стан сп’яніння та оглянути транспортний засіб.

У результаті медосвідування з’ясувалося, що водій перебуває під дією наркотичних засобів. Також у присутності свідків із салону транспортного засобу поліцейські вилучили  шприц із кристалічною речовиною, схожою на амфетамін.

Крім того,  між сидіннями в автомобілі працівники поліції виявили картонну коробку, всередині якої знаходився  пристрій для викурювання наркотичних речовин з марихуаною,  фольговий пакетик із капсулами білого кольору та кристалом, схожим на амфетамін, а також таблетка зеленого кольору, схожа на"екстазі".

Невдовзі на сусідній вулиці того ж села за порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупинили ще один автомобіль – «ВАЗ 21099» під керуванням 34-річного місцевого жителя.  Працівники поліції запідозрили, що чоловік знаходиться в стані наркотичного сп’яніння, що й було підтверджено проведеним медосвідуванням. 

Під час поверхневого огляду водія поліцейські виявили в кишені його куртки   паперовий згорток із кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін, шприц, наповнений кристалічною речовиною, та електронні ваги без маркування.

Автомобілі «Мercedes-Вenz» та «ВАЗ 21099» поміщено на спецмайданчик поліції.  Усі вилучені речові докази поліцейські направили для експертного дослідження.

За керування в стані наркотичного сп’яніння на обох водіїв складено адміністративні матеріали.

Щодо незаконного зберігання чоловіками наркотичних речовин слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 309 ККУ. У ході досудового розслідування поліцейські встановлять походження наркотичних засобів та мету їх зберігання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів