В Ужгороді вітали найдорожчих матусь виступами на площі Театральній (ФОТО)

В Ужгороді вітали найдорожчих матусь виступами на площі Театральній (ФОТО)
Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. До свята колективи Ужгородського міського центру дозвілля–Будинку культури сьогодні потішили найрідніших, найдорожчих матусь своїми виступами на площі Театральній в Ужгороді. "Заради усмішки матусі" – так назвали свої літературно-музичні вітання.

 

Про любов до неньки розповідали та бажали міцного здоров’я і багато прекрасних та незабутніх моментів учасники народної студії поезії «Чарівне слово» Максим Голодняк, Кіра Касинець, Таїсія Носова та Валерія Латуш (керівник студії – Наталія Дубініна), запальні танці виконали зразковий дитячий ансамбль народного танцю "Джерельця Карпат» та народний ансамбль танцю «Джерела» (керівник – заслужений працівник культури України Михайло Сачко), прозвучали і пісні у виконанні солісток зразкового ансамблю «Перлинка» Катерини Лазарчик, Валерії Стулішенко, Олександри Малєєвої, Каріни Корнути та Анастасії Бартованець (керівник – Марія Мудранинець), солістки народного вокального ансамблю «Писанка» Анастасії Вишневської, народного вокального дуету «Рідна пісня» – Тетяни та Сергія Раховських.

Концерт відбувся за підтримки управління у справах молоді, культури та спорту Ужгородської міської ради (начальниця Ольга Василиндра). 

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів