Юні ужгородські дзюдоїсти взяли участь у змаганнях в м. Хмельницький (ФОТО)

Юні ужгородські дзюдоїсти взяли участь у змаганнях в м. Хмельницький (ФОТО)
8 травня, напередодні свята Перемоги, команда дзюдоїстів Ужгородської ДЮСШ №1 брала участь в Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи почесного президента ХМФД Ігоря Гончара в м Хмельницький.

 

Змагання проводилися серед молодших дітей 2008-2009 та 2010-2011 р.н. Після карантинних перерв багато скучили за змаганнями, тому на турнір з'їхалося понад 350 борців з різних куточків України: Київ, Одеса, Харків, Львів, Рівне, Івано-Франківськ, Шацьк, Білгород-Дністровський, Тернопіль, Хмельницький, Житомир, Ужгород ... Змагання проходили в будівлі ФОК «Новатор».

Дев'ять юних дзюдоїстів і старший тренер Ужгородської ДЮСШ №1 Камінський В.А. відстоювали честь школи. У молодшій віковій групі (2010-2011 р.н.) сміливо боролися, але не змогли дійти до медалей Готра Ілля (30 кг), Шушки Станіслав (30 кг), Мордованець Денис (27 кг), Перепелиця Сергій (38 кг), Литва Назар (42 кг) - все зупинилися на 7 місці. У віковій групі 2008-2009 р.н. боролися четверо спортсменів, яким вдалося завоювати дві медалі. У ваговій категорії до 30 кг Міхтонюк Степан виборов бронзову медаль, а Камінський Данило став чемпіоном.

Сичов Мирослав (34 кг) і Червак Михайло (60 кг) стали сьомими.

Хочеться відзначити високий рівень змагань, суддівства та юних спортсменів!

Віктор Камінський

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів