Вчинили ДТП і втекли: На Закарпатті затримали двох водіїв, один був без посвідчення та нетверезим

Вчинили ДТП і втекли: На Закарпатті затримали двох водіїв, один був без посвідчення та нетверезим
На Закарпатті правоохоронці затримали водія, який спричинив ДТП і втік із місця події. Про це розповів речник Патрульної поліції на Закарпатті Ернест Завадський.

 

Автопригода трапилася в неділю, 16 травня, на вулиці Лавківській.

"Прибувши на місце події, інспектори виявили заявника. Чоловік повідомив, що автомобіль Hyundai наїхав на його припарковане авто Nissan і залишив місце події. Поліцейські встановили порушника і зв’язалися з ним мобільним телефоном. Чоловік визнав свою провину", — розповів речник.

Схожа історія трапилася і в Перечині. Там поліцейські з’ясували, що водій автомобілю ВАЗ-2105, здійснюючи обгін, не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем "МАН". З місця ДТП порушник утік, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

"За допомогою камер відеоспостереження, поліцейські встановили та розшукали порушника. Ним виявився 42-річний мешканець селища Великий Березний, — сказала вона. — Встановлено також, що водій  вживав алкогольні напої. Крім того, поліцейські з'ясували, що порушник взагалі не має права керувати транспортними засобами, адже в нього відсутнє відповідне посвідчення".

На порушників склали адмінматеріали.

 

17 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів