5 протоколів про адміністративні правопорушення розглянули сьогодні на засіданні адмінкомісії в Ужгородській міській раді

5 протоколів про адміністративні правопорушення розглянули сьогодні на засіданні адмінкомісії в Ужгородській міській раді
6800 гривень – максимальний розмір штрафу за продаж неповнолітній тютюнових виробів – сплатить продавчиня одного з ужгородських магазинів.

 

На сьогоднішнє засідання адмінкомісії вона не з’явилася. За таке ж адмінправопорушення, але вже 1700 гривень штрафу, заплатить продавчиня іншого магазину – визнала, що припустилася помилки, бо продала сигарети сину знайомої, який, за його словами, купував їх для мами.

1700 гривень штрафу заплатить і ужгородець, який зайняв земельну ділянку і встановив терасу до своєї кав’ярні на вул.Михайла Грушевського без належного погодження, по 340 гривень сплатять двоє ужгородців за порушення правил благоустрою, 85 гривень – ужгородець за самовільно встановлені бетонні клумби на проїжджій частині.

Закрили сьогодні провадження у двох справах про адмінправопорушення через те, що строки притягнення до адмінвідповідальності вже минули. Крім того, семеро порушників, які не з’явилися сьогодні на засідання, сплатять максимальні штрафи, постанови їм надішлють поштою.

Ужгородська міська рада

 

19 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів