У центрі Ужгорода сьогодні відзначають Дні Європи в Україні (ФОТО)

У центрі Ужгорода сьогодні відзначають Дні Європи в Україні (ФОТО)
Серед заходів – ярмарок, брейн-ринг, конкурс малюнків, лотерея, усе на європейську тематику. Концертну програму підготував духовий оркестр Ужгородського музичного фахового коледжу імені Дезидерія Задора.

 

Ярмарок, де представлено 10 європейських країн – Україна, Угорщина, Чехія, Румунія, Словаччина, Польща, Франція, Італія, Німеччина, Велика Британія – та їх національні страви, розгорнули на площі Театральній. Активно долучилися ужгородські школи №№2, 4, 5, 10, 19, 20 та Лінгвістична гімназія. До речі, ярмарок благодійний – усі отримані за їжу кошти передадуть на лікування студентки 3-го курсу географічного факультету УжНУ Ірини Медвідь, яка бореться із раком лімфатичної системи і зараз готується до операції із пересадки кісткового мозку. Виручені гроші за лотерею на знання країн Європи також віддадуть на лікування Ірини.

Усі охочі могли долучитися до конкурсу малюнків "Україна – це Європа", учасників заохотили солодкими гостинцями – пряниками у вигляді карти Європи, переможці отримають цінні призи від організаторів.

О 15.00 в актовому залі Лінгвістичної гімназії розпочнеться брейн-ринг (Mad Head) серед команд студентів УжНУ.

Організатори – управління єврорегіональної співпраці Закарпатської облдержадміністрації, Ужгородський національний університет, управління освіти та управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради. 

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів