Депутати Ужгорода схвалили низку змін до програм щодо охорони довкілля, розвитку туризму і благоустрою міста

Депутати Ужгорода схвалили низку змін до програм щодо охорони довкілля, розвитку туризму і благоустрою міста
Сьогодні, 25 травня, відбулася сесія Ужгородської міської ради.

 

Зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища Ужгорода на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради 16 листопада 2017 року № 853, підтримали депутати міської ради.

Зокрема, у новій редакції виклали завдання – «Забезпечення відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму, очищення русла від дерев, очищення водовідвідного каналу в межах об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення «парк Боздоський». На ці цілі передбачено 199 тисяч гривень.

Проголосували і за зміни до Програми благоустрою міста Ужгород на 2018-2022 роки: назву завдання 13 «Забезпечення відлову безпритульних тварин» прийняли у новій редакції «Забезпечення відлову, вакцинації, стерилізації безпритульних тварин». Фінансування на ці потреби на 2021 рік передбачено у розмірі 500 тисяч гривень.

Також на сесії більшістю голосів підтримали й зміни до Програми розвитку туризму та формування позитивного інвестиційного іміджу м. Ужгород на 2018 – 2022 роки, зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгород на 2021 рік, зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2021 рік.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів